Természetesen nem kötelező, hogy legyen kéznél grillsütő, elég csak egy nagy serpenyőben a gáztűzhelyen elkészíteni. Először szeleteljük fel a tetszőleges mennyiségű zöldséget karikákra. Rakjuk őket egy nagy tálba, majd spricceljünk rájuk olíva olajat és ízlés szerint fűszerezzük meg őket. Ezután mehetnek is a megolajazott serpenyőbe. A gázt tekerjük maximum fokozatra. Néha forgassuk meg a szeleteket nehogy odaégjenek, majd ha már az egész megpuhult kiönthetjük az egészet egy tányérra.
Én is szeretem a grillezett zöldségeket, a brokkoli, karfiol, répa, cukkini mixet szeretem a legjobban. De ki fogom próbálni a gombát is!
VálaszTörlésNe felejtsd ki a padlizsánt se...
VálaszTörlésKóstoltam a padlizsánt, annyira nem jött be grillezve, de persze, lehet azt is.
VálaszTörlés