2010. november 3., szerda

Sült tök



Sült tök

Hozzávalók:
× sütőtök

Elkészítés:
Alaposan mossuk le a tököt, majd felezzük el, és kaparjuk ki belőle a magokat. Ezután vágjuk fel kis darabokra. Sütőpapírral lefedett bádogtepsibe tegyük a szeleteket héjukkal lefelé, aztán mehetnek is az előmelegített sütőbe. Körülbelül másfél óráig süssük, de időnként ellenőrizzük, hogy kemények e még. Miután az összes megpuhult, kivehetjük, és azonnal fogyaszthatjuk. Egyesek szeretik megszórni cukorral is a tetejét, mindenkinek szíve joga, én bevallom, úgy nem szeretem.



3 megjegyzés:

  1. Húúú de guszta képek!:) Mióta felraktad, már kétszer sütöttem ilyet!:D

    VálaszTörlés
  2. És nektek elektromos vagy gázos a sütőtök? Hahaha...

    VálaszTörlés